Σελίδες

Sunday, July 22, 2012

ΤΑ "ΨΩΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Στην παραλία

Θα ετοιμαστείς (άντρας ή γυναίκα) σε πιο πολλή ώρα απ ότι θα ετοιμαζόσουν για βγεις έξω για μια βόλτα. Μη ρωτάς τώρα γιατί; Τι σου έμαθα;
  Μασκαρά, σόρρυ μάσκαρα, μεικ απ, μεικ νταουν, μεικ αουτ, άσχετο;, όχι και τόσο και όλα τα παραλειπόμενα και για τη θάλασσα παρακαλώ! Γιατί η θάλασσα δηλαδή να μείνει παραπονεμένη; Όχι όχι όχι. Διαφωνώ. Δε θέλω διακρίσεις. Στη θάλασσα για να πάει η γυναίκα θέλει να βάλει κάτι απλό, αέρινο αλλά να κάνει και τι διαφορά συγχρόνως. Να είναι λιτό κομψό αλλά και λίγο υπερπαραγωγή. Και για να πάει στη θάλασσα του Σπαλιάρα(μοντέλο), θα πρέπει φυσικά να φοράει τη 12ποντη γόβα.
-         έλα τι παπούτσια θα βάλεις;
-         Λέω να βάλω τη 15ποντη.
-         Καλά χαζή είσαι; Στη θάλασσα πας!! 12ποντη βαλε, μη σε πουν και ψώνιο μετά.
Το μαλλί κάντο επιμελώς ατημέλητο. Φτιάχνε το 800 ώρες για να δείξεις ότι δε το έφτιαξες. Μπράβο. Καλή κίνηση. Έξυπνη. Πονηρή. Το μαγιό κατά προτίμηση κάτι μικρό. Μάλλον το μικρότερο κερδιζει και η νικητρια περνει δωροεπιταγή 50 ευρώ να αγοράσει ένα σοϊκό μαγιό.
  Βεβαία στη θάλασσα θα πάει είπαμε μεσημέρι όποτε θα φορέσει ένα καπέλο διαμέτρου τριών μέτρων και γυαλί για να μη φαίνονται οι μαύροι κύκλοι από το κλαμπ. Η διασκέδαση θέλει θυσίες βλέπεις. Θα έχει ήδη βάλει σε όλο της το κορμί κρέμες κολόνιες και ότι άλλο βρει μπροστά της και θα κάνει την είσοδο της. Το κεφάλι ψηλά μέσα η κοιλία κάτω οι ωμοί φύσα ρουφά τραβά τόνε τράβα τόνε κι αραχτ τοναι. Θα κάτσει σε μια ξαπλώστρα με ομπρέλα ανοιχτή την οποία και θα κλείσει σε πολύ λίγο. Έχει το λόγο της. Αλλά όχι σε οποιαδήποτε ξαπλώστρα. Μια που να ναι δίπλα στο ντους-πάλι έχει το λόγο της, βλέπε παρακάτω- και πάνω πάνω να είναι παρακαλώ. Όχι κοντά στη θάλασσα. Αυτό δε το κατάλαβα ακόμη. Ίσως για να ακούει  ξεκάθαρα την ηχορύπανση από το μπίτσ μπαρ. Γιατι αν
παει κατω κατω δε θα την ακούει καλά. Έχει ένα θέμα από το κλαμπ που πήγε πριν λίγες ώρες. Η διασκέδαση θέλει θυσίες.
 Την ομπρέλα θα την κλείσει. Πάνω από τις κρέμες στο σώμα της θα απλώσει αισθησιακά το αντηλιακό. Το όποιο δεν είναι αντηλιακό αλλά φιληλιακό. Για να καταφέρεις να απορροφήσεις τις ακτίνες του ήλιου ευκολότερα. Μη κουράζεσαι.
Θα ξεκουμπώσει το μαγιό από πίσω, το πάνω μέρος, για ομοιόμορφο μαύρισμα και θα ξαπλώσει μπρούμυτα. 10 λεπτά, 20 λεπτά, 30 λεπτά, 40 λεπτά, 1 ώρα. Ξαφνικά σηκώνεται όχι γιατί έπαθε αφυδάτωση αλλά για να πάει στη θάλασσα.
  Με στυλ και ύφος θα πάει να μπει. Προφανώς θα της φανεί κρύα αφού το σώμα της έχει αναπτύξει θερμοκρασία που φτιάχνει αυγά τηγανιτά με άνεση. Τα παιδάκια δίπλα της κατά λάθος της πέταξαν λίγο νερό και τη βρέξανε. Τους κάνει ένα πνευματικό βουντού από μέσα της και δείχνει απλά χαμογελαστή προς τους γονείς που τα έφεραν στη Σπαλιαροπαραλια. πετώντας λίγο νερό στα χεράκια της μπαίνει (όχι το κεφάλι) δείχνοντας άνετη Θα κάτσει μέσα για 35 δευτερόλεπτα και θα πάει έξω.
  Θα ξαπλώσει μπρούμυτα αφού βγάλει το μαγιό της για ομοιόμορφο μαύρισμα, και ξαναλειφθεί με αυτό που βάζει για να μαυρίσει. Ωστόσο έχει παραγγείλλει από πριν ένα κοκτέιλ το οποίο έχει γίνει τώρα κάτουρο και κάνει πως το πίνει. Ξαπλώνει μπρούμυτα. 10 λεπτά, 20 λεπτά, 30 λεπτά, 40 λεπτά, 1 ώρα. Σηκώνεται. Πάει στη θάλασσα  στο ντουζ να ξεπλυθεί. Μετά πάλι ηλιοθεραπεία. Στη θάλασσα δε ξαναμπαίνει. Περνά κανα τρίωρο και πάει σπίτι της.
-         πως ήταν η θάλασσα;
-         Που να ξέρω πως ήταν η θαλασσα; Σα πως μπηκα και καθολου;
-         Τέλεια.
-         Είχε κόσμο
-         Της πουτανας σου λέω
-         Κανά καλό κομμάτι;
-         Άσε τίποτα.
-         Μάπα τότε
-         Μμ
-         Καλά τα λέμε
-         Bb
-         Bb
Μια μικρή επισήμανση στην παραλία να κάνω αλλά σε αντρικό επίπεδο.
Σε αυτές τις παραλίες πάνε αυτοί που έχουν φανερούς τους μύες του κορμιού τους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως αντιπροσωπεύουν το 90% του σώματος τους και είναι φυσικά ξυρισμένοι παντού. ΠΑΝΤΟΥ. ;) αυτοί θα κάνουν και την ηλιοθεραπεία τους αλλά είναι και δεινοί κολυμβητές ταυτόχρονα. Ναι ναι…

~Β.Α.

No comments:

Who's among us